aboutus
lopende band

De Medische apparatuurco. van Ningboshuaner, Ltd is een gemeenschappelijke onderneming Chinees-Korea met een groep sterke technische backbones, het integreren R&D, productie en de verkoopdiensten om medische delen te vervaardigen, het ziekenhuisbedden en andere vullende apparatuur. De producten zijn goed - ontvangen door nieuwe en oude klanten geweest en experted lange tijd. Zijn producten verkocht aan de binnenlandse grote en middelgrote ziekenhuizen en uitgevoerd naar Zuid-Korea, Japan, Europa en het Midden-Oosten. Na jaren van verrichting en ontwikkeling, is ons bedrijf geëngageerd aan het dienen van de medische instellingen en het enorme aantal gebruikers overeenkomstig het doel van „kwaliteit eerst, klant eerst“. De producten zijn gewaarborgd twee jaar garantie en levenonderhoud. Wij stemmen in oprecht met uw bescherming.

Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3 

Opgericht in 1999, is het bedrijf een staatsniveau high-tech onderneming het integreren onderzoek, een productie en verkoop. Het produceert hoofdzakelijk kinderwagens, begeleidende stoelen, hoogwaardige verzorgingsbedden, hoogwaardig handcranked bedden en andere verwante medische apparaten. Na bijna 19 jaar van ontwikkeling, met zijn professioneel niveau en rijpe technologie, is het snel toegenomen op het medische gebied. Nu is het in een professionele fabrikant van medische apparatuur zoals high-end bedden in China gegroeid, en geëngageerd aan het verstrekken van de producten van uitstekende kwaliteit en Het geweten voor de ridderdienst geweest. Gebruikers van bevredigende productkwaliteit voorzien is onze constante achtervolging.

 

Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 5 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 6 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 7 

 

Het bedrijf integreert R&D, ontwerp, productie, verkoop en de dienst; het heeft vier belangrijke organisatorische beheersystemen: R&D-centrum, productiecentrum, op de markt brengend centrum en administratief centrum; het heeft 1000 vierkante meters van professionele workshops, 5 alle-digitale geïntegreerde productielijnen, en een Professioneel die kernteam uit meer dan 10 hogere ingenieurs en hogere technici wordt samengesteld; meer dan 200 soorten professionele producten, veel medische instellingengebruikers op grote schaal; het de marketing van het bedrijf en de naverkoopdienst netwerk bedekt meer dan 80 steden rond de wereld, die gebruikers voorzien van efficiënte, professionele en gestandaardiseerde technische ondersteuning en de dienstwaarborg.

Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 8  Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 9 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 10 Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 11

OEM / ODM

Ons bedrijf keurt de OEM van de klant ontwerporden goed. Volgens de steekproef van de klant, de specifieke vereisten en de autorisatie, kunnen wij de producten produceren die aan de voorwaarden voldoen. Alle ontwerptekeningen worden vervaardigd en volgens het contract van de klant verwerkt.

Ondertussen, zijn wij ook een ODM Fabrikant. Wij hebben onze eigen ontwerpen en octrooien. Als de klanten zoals ons ontwerp, u het aankoopcontract met ons kunnen ondertekenen. Wij zullen de productie maken. Wij zullen u de perfecte naverkoopdienst aanbieden om uw zorgen erachter op te lossen.

Ons doel is eminente OEM en ODM van China te worden.

R & D

Ons bedrijf heeft een onafhankelijke R&D-afdeling en is verantwoordelijk voor speciaal het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij kunnen onze productieefficiency verbeteren door geavanceerd materiaal te introduceren. Het is onze constante achtervolging om de kwaliteit van onze producten te verzekeren en nieuwe producten te ontwikkelen die geschikter zijn voor de markt.

Contactgegevens