aboutus

Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd.

Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Shuaner
Aantal werknemers: 120~150
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Gevestigd in de mooie havenstad van Ningbo, is de Medische apparatuurco. van Ningbo Shuaner, Ltd één van de medische pleegbedfabrikanten die R integreren

Het Shuanermerk werd opgericht in 1999. Het verleden ninteen jaren heeft getuigd de snelle stijging van het bedrijf in de medische industrie met zijn constante inspanningen, vakbekwaamheid en rijpe technologie. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van beste kwaliteit door ononderbroken ontwikkeling in nieuwe producten.

De beste Kwaliteit leidt tot Uitstekend Merk: dit is ons idee van de kernwaarde. Door het principe van „aan te hangen hoog - de kwaliteitsproducten komen uit stijve kwaliteitscontrole“, heeft het bedrijf met succes de Kwaliteit van Ce、 FDA、 ISO90001、 ISO13485 overgegaan.

De systeemcertificatie met zijn perfect systeem voor kwaliteitscontrole en alle producten zijn achter elkaar Ce-goedgekeurd door de Europese Unie.

Het bedrijf heeft met succes reeksproducten zoals hoogwaardig handbed, elektrisch bed, huishouden verzorgingsbed, ziekenwagenkarretje, babybed en medisch karretje met genoeg inleiding en absorptie van de superieure technologie van Korea ontwikkeld. Het bedrijf heeft hoog lof van klanten met zijn prima productkwaliteit en de technische dienst gewonnen en het is nog in zijn de groeistadium.

De Shuanermensen zijn geëngageerd aan het werken met elke klant voor gemeenschappelijk succes met kwaliteitsproducten, de beste dienst en systematische oplossing.

Geschiedenis

Opgericht in 1999, is het bedrijf een staatsniveau high-tech onderneming het integreren onderzoek, een productie en verkoop. Het produceert hoofdzakelijk kinderwagens, begeleidende stoelen, hoogwaardige verzorgingsbedden, hoogwaardig handcranked bedden en andere verwante medische apparaten. Na bijna 19 jaar van ontwikkeling, met zijn professioneel niveau en rijpe technologie, is het snel toegenomen op het medische gebied. Nu is het in een professionele fabrikant van medische apparatuur zoals high-end bedden in China gegroeid, en geëngageerd aan het verstrekken van de producten van uitstekende kwaliteit en Het geweten voor de uitstekende dienst geweest. Gebruikers van bevredigende productkwaliteit voorzien is onze constante achtervolging.

Dienst

Het bedrijf heeft buitenlands geavanceerd productiemateriaal en nu geavanceerde het testen instrumenten evenals een volledige reeks wetenschappelijke testmethoden. Het kan verschillend medisch verzorgingsmateriaal volgens ergonomische principes en de verschillende vereisten van het ziekenhuis ontwerpen. Momenteel, heeft ons bedrijf zes reeksen producten, en alle 136 verscheidenheden worden strikt georganiseerd volgens de registratienormen van medisch apparaatproducten. Gebaseerd op uitvoerige pre-sales, verkoop en naverkoop de dienstsysteem en uitgebreid de dienstnetwerk, begrijpen wij klantenbehoeften en adviezen over producten, beantwoorden regelmatig klantenvragen op tijd, en handhaven regelmatig producten om klantentevredenheid te bereiken.

Ons Team

Het bedrijf integreert R&D, ontwerp, productie, verkoop en de dienst; het heeft vier belangrijke organisatorische beheersystemen: R&D-centrum, productiecentrum, op de markt brengend centrum en administratief centrum; het heeft 1000 vierkante meters van professionele workshops, 5 alle-digitale geïntegreerde productielijnen, en een Professioneel die kernteam uit meer dan 10 hogere ingenieurs en hogere technici wordt samengesteld; meer dan 200 soorten professionele producten, veel medische instellingengebruikers op grote schaal; het de marketing van het bedrijf en de naverkoopdienst netwerk bedekt meer dan 80 steden rond de wereld, die gebruikers voorzien van efficiënte, professionele en gestandaardiseerde technische ondersteuning en de dienstwaarborg.

Contactgegevens